Boksignering med Petra Sandberg Holstensson

Söndagen den 12e juni hittar vi vår författare Petra Sandberg Holstensson på Akademibokhandeln, Kungsgatan 61 i Göteborg. Från klockan 12 finns Petra på plats i samband med Westpride för att signera sin kommande bok ”På andra sidan växer gräset”, som är hennes debutroman.

”På andra sidan växer gräset ” är en ”komma-ut”-roman, en berättelse om att våga bryta normen och gå sin egen väg. Om varm vänskap, förtvivlan, lust, missförstånd, passion, humor, sex, inre styrka, kärlek och om att hitta rätt. Sandra har gjort allt som förväntats av henne, har skaffat sig en utbildning, en pojkvän, en hund, ett radhus och slutligen ett äktenskap. Hennes liv är perfekt, på ytan. En dag går det inte längre. Vad ska Sandra säga till sin man och hur kommer man ut när man är över trettio år? Det och mycket annat får man som läsare ta del av på Sandras väg i sökandet efter något äkta.

Petra Sandberg Holstensson är född 1976 i Skåne men är uppväxt i Örebro, där hon nu bor med sin sambo Anna och två tonåringar. Hon är yrkesverksam som kock och har arbetat flera år i restaurangbranschen. På fritiden låter Petra kreativiteten ta över och hon tycker om att måla, pyssla och skriva berättelser. Hon har tidigare medverkat i flertalet novellantologier, de flesta med en koppling till olika HBTQ-frågor.

”På andra sidan växer gräset” släpps i bokhandeln och på nätet den 7 juni, in och bevaka den här så länge!

OMSLAG På_andra_sidan_växer_gräset

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*