”Det är jag som är Lennart” recenserad av Neras bokrecensioner

Mats Edblads ”Det är jag som är Lennart” recenserades av Neras bokrecensioner.

 

Lennart Evert Bengtsson är en man i sina bästa år, tycker han själv i alla fall. En dag råkar han ut för en olyckshändelse som ger upphov till egendomliga drömmar. Många har drömmar men Lennart är mannen som förverkligar dem! Han tar chansen och genomför en av sina märkliga idéer en idé som tar honom till världens alla hörn …

En rolig och fin bok som lämnar en glad och varm. Jag tycker att själva historien är rolig och håller en fast i boken […] Miljöbeskrivningarna är grundliga och gör att jag kan se alla olika platser framför mig vilket gör att som läsare känner jag mig mer som en del av boken och har svårare att lägga ifrån mig den, den håller mitt intresse.

Läs recensionen här! Vill du köpa boken kan du göra det här.

Kommentera