Calidris gör ljudböcker – ingår samarbete med ljudboksförlag

ljudböcker på calidris!ljudböcker på calidris!

Ljudböcker är just nu det hetaste mediet inom bokbranschen. Därför är vi väldigt glada att vi nu kan erbjuda Calidris författare ljudböcker då vi ingått samarbete med ett av de större ljudboksförlagen i Sverige.

Ljudboken är perfekt för den som inte riktigt har tid över att sätta sig i lugn och ro och läsa ur en fysisk bok. Istället kan man lyssna på sin favoritförfattare när man är på väg till jobbet, på promenaden eller springturen.

Ljudböcker ska man inte heller förväxla med talboken som även den är en inläst bok. Talboken säljs dock inte i kommersiellt syfte utan den ska vara en hjälp till de med läshinder, medan ljudboken säljs kommersiellt.

Företag som Storytel och Nextstory har gjort det möjligt att få tillgång till hela bibliotek av ljudböcker, likt Spotify gjort med musikbranschen, genom att betala en fast summa per månad. Det gör att man tillgänglig gjort en stor mängd litteratur för allmänheten, då är det också lättare att upptäcka nya favoritböcker. Kanske din nya favoritförfattare är från Caldiris?

 

 

 

 

 

 

1 kommentar på Calidris gör ljudböcker – ingår samarbete med ljudboksförlag

  1. Jättekul. Ser fram mot 2017!

Kommentarer är avstängda.