Lustjakt

Annika & Vera - LustjaktAnnika & Vera - Lustjakt

Huvudkaraktären Jessika Ströms dröm om lesbisk kärlek leder henne in i ett äventyr där hon utsätts för svåra prövningar. När en kvinna omkommer i en villabrand dras Jessika in i skadeverkningarna och blir en bricka i ett spel där jakt på lust urartar i en ondskefull och farlig dominoeffekt.

Dala-polisens brandutredning tyder på att dödsfallet handlar om ett tragiskt självmord. Men vissa omständigheter får polisinspektör Lennart Wennström att reagera, hade kvinnan kanske ändå blivit mördad?

Lustjakt är ett relationsdrama inbakat i en fartfylld, spännande deckare. Historien har sin bas i Dalarna och Gästriklands Hofors. Handlingens höga framåtrörelse är en bladvändande läsupplevelse som tar dig genom glädje, sorg, kärlek, sex, våld och fasa.

Annika Ahlav höstverström är personlig assistent och Vera Ahlverström stålverksarbetare. De träffades under hösten 2011 och har sedan dess levt med varandra. De delar äktenskap, intressen och nöjen. När de insåg att de även delade intresset för att skriva bestämde de sig för att skriva en roman tillsammans, som en författare. Ett annat självklart val var att använda sig själva som förebilder när de skapar sina fiktiva karaktärer.
De har drivit sin blogg, annikaochvera, sedan 2012. Den är en del av deras outtröttliga arbete för att komma ut med deras budskap – att kärleken kan se olika ut. De anser att ju fler hbtq-personer som uppmärksammas leder till större acceptans och en framtida normalisering och ställer därför flitigt upp på intervjuer.

Håll utkik efter Annika och Vera under 2016, många spännande nyheter väntar!

Lustjakt kommer ut den 25 augusti!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*