Ett mindre konstverk

159 kr

Artikelnr: 9789188703675 Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

Hur många människor har inte någon gång tänkt tanken att genomföra den perfekta stöten? Det är nog till och med så att en ansenlig skara lyckas utse en lämplig kandidat till den dubiösa uppgiften. Men att omvandla en tanke till verklighet är en annan sak. När man börjar kartlägga platsen för rånet, funderar på vilken typ av utrustning som behövs för att planen ska gå i lås och kommit så långt som till flyktvägar – ja, då är det inte längre många som kan hålla liv i drömmen om den stora kuppen.

Anton är dock ett undantag. Han har efter ett moget övervägande bestämt sig för att löpa linan ut. Slumpen har gjort att han vet om att en gång om året finns det en ansenlig summa kontanter placerad i en lokal i denna dalkarls närområde. Problemet är nu att finna ett par lämpliga och pålitliga medkumpaner som ansluter sig till projektet – minsta lilla misstag kan rendera i ett flerårigt fängelsestraff .

Även om historien avhandlar en kriminell gärning lurar under ytan en underfundig humor. Och det är nog också något som kan vara till hjälp om man ska ge sig in i den här typen av verksamhet!

Mer information

Vikt 300 g
Dimensioner 200 × 130 × 10 mm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Ett mindre konstverk”